Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwyneth Paltrow terug van 'moederpensioen'

Shownieuws

Gwyneth Paltrow heeft de luiers gelaten voor wat ze zijn en is weer aan de slag gegaan als actrice. De 34-jarige actrice speelt een rol in 'Iron man'.

Gwyneth Paltrow heeft de luiers gelaten voor wat ze zijn en is weer aan de slag gegaan als actrice. Ze speelt een rol in 'Iron man', een op het gelijknamige stripverhaal gebaseerde film met Robert Downey Jr. in de hoofdrol. "Het is altijd een droom van me geweest om met Downey te werken", vertelde Paltrow tijdens een persdag voor 'Iron man' aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 34-jarige Paltrow vertolkt de rol van assistente Virginia 'Pepper' Potts in de actiefilm. Ze geeft toe dat ze hard heeft moeten werken voor de film, waarvan de opnamen in april begonnen. Haar figuur was, na de bevalling van baby Moses op 8 april vorig jaar, een 'post-baby nachtmerrie'.

De blonde actrice, die twee kinderen heeft met Coldplay-zanger Chris Martin, nam een personal trainer in de arm en ging de strijd met de zwangerschapskilo's aan. "Ik heb keihard gewerkt", vertelt ze. "Ik trainde twee keer per dag en deed aan dance cardio. Ik voelde me een ontzettende 'nerd', maar het heeft gewerkt."

Gwyneth is net bekomen van een knieoperatie. Dat hield haar niet tegen om op killerheels op de persdag in San Diego te verschijnen. "Ik loop sinds twee weken weer zonder krukken en ik mag eigenlijk echt niet op zulke hakken lopen", bekende ze.

'Iron man', die geregisseerd wordt door acteur Jon Favreau, is naar verwachting vanaf 1 mei in Nederlandse bioscopen te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen