Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Al Gore bekent schuld aan drugsbezit

Shownieuws

De zoon van Al Gore heeft verklaard schuldig te zijn aan drugsbezit. De aanklacht komt te vervallen als hij zich in een afkickkliniek laat behandelen.

(Novum/AP) - De zoon van Al Gore heeft tijdens een hoorzitting verklaard schuldig te zijn aan drugsbezit. De rechter liet Albert Gore III maandag weten dat de aanklacht tegen hem komt te vervallen als hij zich negentig dagen laat behandelen in een afkickkliniek.

De 24-jarige Gore zit volgens zijn advocaat al sinds zijn arrestatie eerder deze maand vrijwillig in een ontwenningskliniek. "Hij werkt harder dan alle anderen", vertelt zijn advocaat Allan Stokke. "Hij krijgt ook veel steun van zijn familie."

De voormalige vicepresident van de Verenigde Staten en zijn vrouw waren niet aanwezig op de hoorzitting, maar waren volgens de advocaat wel in Californië om hun zoon bij te staan.

Albert Gore III werd begin deze maand aangehouden toen hij met 160 kilometer per uur in Californië reed in zijn Toyota Prius. De agenten vonden marihuana en diverse soorten medicijnen in zijn auto. Volgens de politie had hij de pillen ter bestrijding van ADHD niet voorgeschreven gekregen. Gore is al eens eerder opgepakt voor drugsbezit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen