Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verloofde Usher reageert op geruchten

Shownieuws

Tameka Foster heeft gereageerd op geruchten rondom het afgeblazen huwelijk tussen haar en Usher. "Alles wat er wordt geschreven is complete onzin", vertelt ze.

Tameka Foster heeft gereageerd op geruchten rondom het afgeblazen huwelijk tussen haar en Usher. "Niemand weet waarom we de bruiloft hebben afgezegd. Alles wat wordt geschreven is complete onzin", vertelt de verloofde van de r&b-ster in het Amerikaanse tijdschrift People. Ze wil niet zeggen wat er wel aan de hand is.

De geruchten willen dat de moeder van de 28-jarige zanger een rol speelde in de beslissing van het stel om de bruiloft, die afgelopen zaterdag zou plaatsvinden, op het laatste moment af te gelasten. Jonetta Patton spreekt niet meer met haar zoon sinds hij anderhalf jaar geleden een relatie aanknoopte met de styliste. Usher zou niet meer willen trouwen met Tameka om de relatie met zijn moeder te sparen, en zou vrede willen sluiten.

Ook werd gesuggereerd dat er iets mis is met de baby van Foster. De 37-jarige Foster, die net als Usher in Atlanta is, geeft toe dat ze korte tijd in een ziekenhuis is geweest vanwege haar zwangerschap. "We waren erg geschrokken", vertelt ze. "Maar er is niets aan de hand met mij of met de baby." Foster, die al drie kinderen heeft met haar ex-man, bevalt in de herfst van het kind van Usher.

Usher en Tameka Foster zouden zaterdag in het huwelijksbootje zijn gestapt in de tuin van het huis van platenbaas L.A. Reid in The Hamptons. Enkele uren voor de plechtigheid werd de ongeveer honderd gasten verteld dat de bruiloft niet doorging. Het is nog onduidelijk of het huwelijk op een later moment alsnog plaatsvindt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen