Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney en Kevin officieel gescheiden

Shownieuws

Britney Spears en Kevin Federline zijn officieel uit elkaar. De scheidingspapieren zijn maandag getekend bij de rechtbank in Los Angeles. Spears is tevreden.

(Novum/AP) - Britney Spears en Kevin Federline zijn officieel uit elkaar. De scheidingspapieren zijn maandag getekend bij de rechtbank in Los Angeles, zo meldt het Amerikaanse blad People.

Volgens de advocaat van Spears, Laura Wasser, is de 25-jarige popzangeres tevreden met de voorwaarden waaronder ze van de 29-jarige Federline is gescheiden, hoewel ze de voogdij over haar twee kinderen graag helemaal voor zichzelf had gehad. Nu delen ze de voogdij over hun twee zoontjes, Sean Preston (bijna 2) en Jayden James (bijna 1).

Ook is er een overeenkomst over alimentatie gesloten. Details daarover worden in principe niet bekendgemaakt. Vermoedelijk krijgt Kevin alimentatie van Britney.

Spears vroeg in november vorig jaar de scheiding aan wegens 'onoverkomelijke meningsverschillen'. Ze was toen net twee jaar met Federline getrouwd. In maart werd een voorlopig akkoord bereikt over de voogdij over de kinderen, maar in juni weigerde Federline de papieren alsnog te tekenen wegens het roekeloze gedrag van Spears. Zo werd de zangeres met grote regelmaat en duidelijk in de war in het uitgaansleven gespot, scheerde ze haar hoofd kaal en werd ze opgenomen in een ontwenningskliniek.

Ook nu kan nog altijd niet worden gesteld dat het goed gaat met Britney. Zo ontdeed ze zich onlangs in Malibu voor de ogen van een groep fotografen van al haar kleren en misdroeg ze zich vorige week tijdens een fotoshoot voor OK! Magazine. Niet alleen kwam ze volgens de hoofdredacteur paranoïde over, ze ging voortdurend naar de wc en veegde na het eten van een kippenpoot haar handen af aan een peperdure jurk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen