Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Bontekoe'-acteur gebeten door gevaarlijke spin

Shownieuws

Pim Weesels is tijdens opnamen van 'De scheepsjongens van Bontekoe' in Australië gebeten door een spin. De acteur ontsnapte aan amputatie van zijn arm.

Pim Weesels is tijdens opnamen van 'De scheepsjongens van Bontekoe' in Australië gebeten door een gevaarlijke spin. De 15-jarige acteur ontsnapte ternauwernood aan amputatie van zijn arm, zo meldt De Telegraaf.

Weesels, die de hoofdrol speelt in de jeugdfilm, voelde een steek tijdens opnamen op Fitzroy Island, maar speelde gewoon door. Een paar dagen later kreeg hij jeuk en ontstonden er etterende wonden op zijn arm.

Pim kwam in het ziekenhuis terecht, waar men de spinnenbeet ontdekte. Artsen vertelden de jonge acteur dat, als hij niet op tijd was gekomen, amputatie van zijn arm noodzakelijk was geweest.

'De scheepsjongens van Bontekoe', die wordt geregisseerd door Steven de Jong, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Johan Fabricius uit 1924. De film, waarin ook Chris Zegers, Cees Geel en Peter Tuinman een rol hebben, verhaalt over een groep scheepsjongens die schipbreuk lijden en op Sumatra belanden. De film, waarvan de opnamen in Australië eind volgende week worden afgerond, moet 22 november in première gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen