Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ja Rule en Lil Wayne opgepakt voor wapenbezit

Shownieuws

Rappers Ja Rule en Lil Wayne zijn zondagnacht gearresteerd voor het in bezit hebben van vuurwapens. De hiphoppers werkten onlangs samen voor de single 'Uh oh'.

(Novum/AP) - Rappers Ja Rule en Lil Wayne zijn zondagnacht gearresteerd voor het in bezit hebben van vuurwapens. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De hiphopartiesten werkten onlangs samen voor de single 'Uh oh'.

Beide rappers werden opgepakt nadat Lil Wayne een concert had gegeven in New York. De 24-jarige Wayne, die eigenlijk Dwayne Carter heet, zou te hard hebben gereden in zijn luxe Sedan. Nadat hij was aangehouden door de politie, zou in het voertuig een pistool zijn aangetroffen.

De 31-jarige Ja Rule, die werd geboren als Jeff Atkins, zou in eerste instantie zijn aangehouden voor het roken van marihuana bij een toerbus. Bij een doorzoeking van de wagen werd een pistool gevonden.

Voor Lil Wayne is het niet de eerste keer dat hij in aanraking komt met de autoriteiten. De rapper werd vorig jaar al eens opgepakt voor het in bezit hebben van marihuana en enkele medicijnen die slechts op voorschrift te krijgen zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen