Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans willen meer concerten Spice Girls

Shownieuws

Met twee miljoen aanvragen voor een concertkaartjes, zijn de Spice Girls aan het nadenken over het verdubbelen van het aantal concerten van hun tournee.

De Spice Girls zijn in onderhandeling voor het verdubbelen van het aantal concerten van hun comebacktournee, nu meer dan twee miljoen fans interesse hebben getoond voor de optredens. Dat meldt de Britse krant Mirror. Wie een kaartje wil voor een van de concerten, die plaatsvinden in onder meer Las Vegas, Londen en Peking, kan zich aanmelden op de officiële website van de meidengroep.

Toch zal het toevoegen van concertdata niet over een nacht ijs gaan. Zo hebben Victoria en Mel B schoolgaande kinderen en verwacht Emma Bunton in augustus haar eerste kindje. Mel B is onlangs nog bevallen van een dochtertje en Geri Halliwell heeft thuis een peuter rondwaggelen. Mel C, de enige kindloze Spice Girl, heeft op haar beurt weer een solocarrière waar ze zich druk om kan maken.

De Spice Girls kondigden vorige maand aan weer bij elkaar te komen voor een reünietournee van 25 concerten in elf wereldsteden. De tournee wordt op 7 december afgetrapt in Los Angeles. Vooralsnog wordt Nederland niet aangedaan, maar wie weet komt daar met de nieuwe plannen snel verandering in.

De Spice Girls waren in de jaren negentig ongekend populair met hits als 'Wannabe' en 'Two become one'. De groep verkocht wereldwijd meer dan 55 miljoen albums.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen