Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan leert tango voor filmrol

Shownieuws

Lindsay Lohan leert de tango voor een rol in de film 'Dare to love me'. De actrice zou vrijdag begonnen zijn met de lessen, die dagelijks een uur duren.

Lindsay Lohan leert de tango voor een rol in de nieuwe film 'Dare to love me'. De 21-jarige actrice begon vrijdag met de lessen, die dagelijks een uur in beslag nemen. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

'Dare to love me' draait om tangolegende Carlos Gardel, die een stormachtige romance beleeft met een prostituee. Zijn wereld stort in als zijn liefje doodgeschoten wordt en hij levensgevaarlijk gewond raakt. De film speelt zich af in het Buenos Aires van de jaren twintig.

De romantische muziekfilm wordt naar verluidt in Roemenië opgenomen. Het is nog onduidelijk welke rol Lohan speelt in de romantische muziekfilm, die is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.

Raoul Bova, de Italiaanse acteur die bekend werd door zijn rol in de Amerikaanse tv-serie What about Brian, speelt volgens filmsite IMDB de hoofdrol in de film. Ook de Spaanse actrice Paz Vega vertolkt een rol in 'Dare to love me'.

Lohan bracht onlangs zes weken door in een afkickkliniek in Malibu, waar ze zes weken verbleef wegens een drugsverslaving. Vorige week werd ze uit de kliniek ontslagen. Ze draagt nu een enkelband waarmee haar alcoholgebruik inde gaten wordt gehouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen