Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Musical Sing-a-long sluit Uitmarkt af

Shownieuws

De Uitmarkt wordt dit jaar afgesloten met de Musical Sing-a-Long. Tijdens het spektakel wordt het publiek aangemoedigd om mee te zingen met musicalklassiekers.

De Uitmarkt wordt dit jaar op 26 augustus afgesloten met de Musical Sing-a-Long. Tijdens het slotspektakel van het festival, dat dit jaar op het Java-eiland in Amsterdam wordt georganiseerd, kan het publiek meezingen met diverse musicalklassiekers. De Avro zendt het spektakel live uit.

Het Metropole Orkest brengt nummers uit musicals als 'Evita', 'Les misérables', 'Hair' en 'Fame' ten gehore. De kijker kan thuis ook meezingen, omdat de tekst van de nummers onderaan door het beeld meeloopt.

Nieuwe musicalproducties als 'Ciske de Rat', 'Bubbling brown sugar', 'Tarzan' en 'Dirty dancing' worden tijdens de Uitmarkt aan het publiek gepresenteerd. Musicalartiesten als Danny de Munk, Celine Purcell, Carlo Boszhard en Jamai Loman geven acte de présence.

De Uitmarkt is de nationale opening van het culturele seizoen dat traditiegetrouw plaatsvindt in het laatste weekend van augustus. Met meer dan 450 gratis optredens op dertig podia krijgen bezoekers een voorproefje uit het komende culturele seizoen. Het complete programma van de Uitmarkt verschijnt op 15 augustus.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen