Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marc Anthony heeft zin in tournee met Jennifer

Shownieuws

Marc Anthony kijkt uit naar de tournee die hij samen met zijn vrouw Jennifer Lopez gaat doen. "Dit kan echt leuk worden", vertelt de 38-jarige zanger.

Marc Anthony kijkt uit naar de tournee die hij samen met zijn vrouw Jennifer Lopez gaat doen. "Dit kan echt leuk worden", vertelt de zanger in een interview met het Amerikaanse muziekblad Billboard. "Jennifer heeft het nog nooit gedaan en ik wil haar dat leventje laten zien."

De 38-jarige Anthony vertelt dat hij prima kan samenwerken met Lopez, met wie hij sinds 2004 is getrouwd. "Wij begrijpen van elkaar dat we een passie hebben voor wat we doen", legt de latinzanger uit.

De twee weten elkaar bovendien te motiveren. "Ik zie bijvoorbeeld geen nut in een vergadering over mijn imago", vertelt hij. "Dat is meer iets voor haar. Zij helpt mij met dingen waar ik niet goed in ben en omgekeerd."

Volgens insiders gaat de show, die naar verluidt zowel Engels- als Spaanstalige nummers bevat, van start na de première van de film 'El cantante' op 3 augustus. Daarin zijn Lopez en Anthony, die behalve zingen beiden met regelmaat op het witte doek verschijnen, eveneens samen te zien.

'El cantante' gaat over het leven van salsakoning Hector Lavoe, gespeeld door Anthony. De 37-jarige Lopez speelt Nilda, de vrouw van Lavoe. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland uitkomt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen