Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sebastiaan Labrie blaast emigratieplannen af

Shownieuws

Sebastiaan Labrie heeft zijn plannen om naar Kaapstad te emigreren afgeblazen. Toen de vader van zijn vriendin overleed, wilde zij niet meer vertrekken.

Sebastiaan Labrie heeft zijn plannen om naar Kaapstad te emigreren van de baan geschoven. Toen de vader van zijn vriendin overleed, wilde zij niet meer vertrekken. De 35-jarige acteur begreep dat en de emigratie werd afgeblazen. "Ik werd me nóg bewuster van het feit dat het leven zomaar voorbij kan zijn en hoeveel ik van Kim hou", vertelt de voormalige GTST-ster in De Telegraaf.

Toen de Amsterdamse acteur twee jaar geleden uit GTST verdween, kondigde hij al aan dat hij samen met zijn vriendin Kim naar Kaapstad zou vertrekken. "Ik hou van reizen en van avontuur", vertelt hij. "Ik dacht dat ik in Zuid-Afrika als acteur wel werk zou kunnen krijgen en Kim is afgestudeerd interieurstyliste."

Het stel was na anderhalf jaar voorbereiding bijna klaar om te gaan, toen plotseling de 61-jarige vader van Kim aan een hartstilstand overleed. Ze wilde niet meer weg en Sebastiaan begreep dat. "Ik had hier inmiddels alles afgebouwd en moest opeens mijn hele leven weer omgooien en mijn carrière weer nieuw leven inblazen", vertelt hij. "Ik heb dat toch gedaan."

Labrie, die ook bekend is van zijn rol in Onderweg naar Morgen, heeft weer werk gevonden. Hij gaat voor de KRO het programma Holy Shit! presenteren. "Daarvoor ga ik lang allerlei spirituele en religieuze feesten over de hele wereld reizen", legt hij uit.

Haagse Bluf Producties, het productiehuis van Bridget Maasland, maakt Holy Shit!, dat vanaf 23 september te zien is bij de KRO.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen