Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon krijgt programma bij RTL 4

Shownieuws

Gordon gaat bij RTL 4 het vakantieprogramma Gillend naar Huis presenteren. Dat blijkt uit een kandidatenoproep die de zender op haar website heeft geplaatst.

Gordon heeft de overstap van Tien naar RTL gemaakt. De 39-jarige polderdiva gaat bij RTL 4 het vakantieprogramma Gillend naar Huis presenteren. Dat blijkt uit een kandidatenoproep die de zender op haar website heeft geplaatst.

Uit de oproep is op te maken dat het programma een solo-variant wordt op de succesvolle Tien-format 'Joling en Gordon over de vloer'. Voor dit programma draaiden Gordon en Gerard Joling steeds drie dagen mee in een bedrijf of vereniging, zoals een circus en een seksclub. In Gillend naar Huis gaat Gordon twee dagen met mensen mee op vakantie.

Op de RTL-site wordt gevraagd naar kandidaten die hun vakantiepret willen delen met Gordon. "Wild kamperen op Texel? Een Hollandse kolonie in Benidorm? Een vrijgezellencruise op de Middellandse zee?", luidt de oproep. "Overtuig Gordon van jouw ultieme zomergeluk, voordat hij maar één ding wil: gillend naar huis."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen