Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney scheldt fotograaf de huid vol

Shownieuws

Britney Spears verloor onlangs even haar geduld met de horde fotografen die haar achtervolgt. Op een internetfilmpje is te zien hoe ze een fotograaf uitscheldt

Britney Spears leek onlangs even vergeten dat ze het goede voorbeeld moet geven aan haar kinderen. Op de gossipwebsite SplashNews.com is een filmpje te zien waarop de zangeres een fotograaf uitscheldt vanuit haar auto, terwijl haar twee zoontjes, Sean Preston en Jayden James, op de achterbank zitten.

De video toont hoe Britney, onder begeleiding van een bodyguard, in de richting van de camera loopt en vraagt of de paparazzi hun camera's weg willen stoppen. De 25-jarige zangeres stapt weer in haar auto wanneer hier niet op wordt gereageerd. Als ze wegrijdt, draait ze echter nog even haar raampje open en scheldt de cameraman uit voor 'vuile vetzak'.

"Hey schatje, wanneer ga jij eigenlijk op dieet? Heb je wel eens van Weight Watchers gehoord", vraagt ze aan de paparazzo, terwijl de vriendin naast haar in lachen uitbarst. "Waarom ren je niet mee", vraagt ze vervolgens terwijl ze optrekt. "Je moet joggen mietje. Ja, ren maar, rennen bitch."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen