Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad en Angelina verbazen personeel Frans pretpark

Shownieuws

Brad Pitt heeft, samen met Angelina Jolie en drie van hun vier kinderen, een bezoekje gebracht aan een Frans pretpark. Het personeel reageerde stomverbaasd.

Brad Pitt heeft, samen met Angelina Jolie en drie van hun vier kinderen, een bezoekje gebracht aan een Frans pretpark. Het personeel was stomverbaasd toen het gezin het park onaangekondigd binnenwandelde, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

"We wonen in een klein stadje, dus we zijn niet gewend aan sterren", vertelt een medewerker van het Aventure-Parc in Massignac. Maandagmiddag reed een geblindeerd busje het terrein op. "Ik vroeg me af wie die man met het petje en de vrouw met de zwarte zonnebril waren", zegt de medewerker. "We waren in shock toen we ontdekten dat het Brad en Angelina waren."

Het personeel bood het stel en hun kinderen Maddox (5), Pax (3) en Zahara (2) gratis toegang aan, maar Brad en Angelina stonden erop dat ze de toegangsprijs van vijf euro per persoon gewoon betaalden.

Pitt en Jolie bleven een uur in het park, waar de kinderen op springkussens speelden en schommelden. "Ik dacht dat ik hallucineerde toen ik Brad Pitt op het springkussen tekeer zag gaan", vertelt een medewerker.

Het park verwelkomt op een normale dag zo'n honderd gasten, maar was door het slechte weer vrijwel verlaten.

Het gezin was eerder in Praag voor opnamen van de film 'Wanted', waar Jolie in speelt. Daarna zou het privévliegtuig naar Parijs zijn genomen voor een vakantie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen