Kies je favoriete radiostation

Dossiers

X Factor-duo Roef en Marian uit elkaar

Shownieuws

Roef en Marian, bekend geworden door het tv-programma X Factor, zijn uit elkaar. Aanleiding voor de breuk van het Groningse duo is een ruzie over geld.

Roef en Marian, bekend geworden door het tv-programma X Factor, zijn uit elkaar. Aanleiding voor de breuk van het Groningse duo is een ruzie over geld. Roef Glaasker weigert volgens Marian Douwes zijn deel van de inkomstenbelasting te betalen. Nadat Roef Marian in een sms had uitgemaakt voor oplichter was de maat voor haar vol.

"Roef heeft me zo ontzettend gekwetst met dit sms'je", zei Marian woensdag in de radioshow van Edwin Evers op Radio 538. "Het komt niet meer goed tussen ons." Het duo maakt de optredens die nog op stapel staan wel af. Daarna gaan Roef en Marian definitief uit elkaar.

Marian kondigde direct aan op zoek te gaan naar een nieuwe zangpartner. "Dat hoeft niet per se een man te zijn, het mag ook een vrouw zijn", vertelde ze in het radioprogramma.

Roef en Marian haalden nooit de finale van het RTL 4-programma, maar werden voornamelijk bekend nadat jurylid Henkjan Smits het optreden van het duo tot op de grond toe afbrandde. Het tweetal verliet daarop scheldend de studio en werd later nog regelmatig uitgenodigd in andere tv-programma's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen