Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joling noemt showbizzwereld slangenkuil

Shownieuws

Gerard Joling vindt de showbizzwereld een slangenkuil. "De showbizz is een oppervlakkige wereld waarin niemand elkaar iets gunt", zegt hij in Dag Allemaal.

Gerard Joling vindt de Nederlandse showbizzwereld een slangenkuil. "De showbizz is een oppervlakkige wereld waarin niemand elkaar iets gunt", zegt hij in het Belgische boulevardblad Dag Allemaal.

De 47-jarige zanger, die momenteel hoog in de hitlijsten staat met het Hazes-duet 'Blijf bij mij', vertelt dat artiesten onderling vaak heel leuk doen tegen elkaar. "We zoenen en zeggen: 'Hey schat, hoe is het met je', maar je weet dat ze je niks gunnen."

Joling heeft op het moment geen reden om jaloers te zijn op zijn collega's. Na enkele magere jaren is hij weer helemaal terug in de schijnwerpers en daar is hij trots op. "Toen ik 40 werd, heb ik gezegd dat alles wat nu nog komt een toetje is", vertelt hij. "Ik heb 35 gouden platen aan de muur hangen, iedereen kent me, ik sta 180 dagen per jaar op de planken: ik ben een tevreden man."

Waar het nog aan ontbreekt in het leven van Joling, is een levensgezel. 'Geer' is daar niet rouwig om. "De liefde moet je overkomen, maar als het niet gebeurt is het ook goed", zegt hij. "Ik heb nu niet eens tijd voor de liefde: ik ben getrouwd met mijn werk."

Toch heeft hij af en toe wel behoefte aan intimiteit. "Ik neem niet zo snel mensen mee naar huis, maar het gebeurt", bekent de zanger. "Je moet de pony toch af en toe laten grazen, nietwaar?"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen