Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-kindsterretje Jodie Sweetin trouwt in Las Vegas

Shownieuws

Het voormalige kindsterretje Jodie Sweetin is in in het huwelijksbootje gestapt. De Full House-actrice gaf in Las Vegas haar jawoord aan Cody Herpin.

(Novum/AP) - Het voormalige kindsterretje Jodie Sweetin is in het huwelijksbootje gestapt. De 25-jarige Full House-actrice heeft vorige week in Las Vegas haar jawoord gegeven aan de 30-jarige Cody Herpin, meldde de website Celeb TV.

Het is de tweede keer dat Sweetin de sprong waagt. In 2002 trouwde ze met een politieagent uit Los Angeles. Dat huwelijk kwam vorig jaar ten einde.

Sweetin, die tot het einde van de show in 1995 gestalte gaf aan middelste dochter Stephanie Tanner, bekende vorig jaar dat ze verslaafd is geweest aan de drug methamfetamine. Ze begon het middel naar eigen zeggen uit verveling te gebruiken, omdat ze werkloos was. Als snel gebruikte ze elke dag. Sinds vorig jaar is ze weer clean.

Onlangs keerde Sweetin terug op televisie als presentatrice van het programma Pants-off Dance-off, waarin deelnemers strippen op de muziek van hun favoriete videoclip. "Ik wil terugkeren in het wereldje en helemaal mezelf zijn", vertelde ze in september naar aanleiding van de show aan het Amerikaanse tijdschrift People.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen