Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kate Moss zoekt nieuw huis'

Shownieuws

Kate Moss probeert de herinneringen aan haar ex-vriend Pete Doherty zo veel mogelijk uit te wissen. Het topmodel is op zoek naar een nieuw huis in Londen.

Kate Moss probeert de herinneringen aan haar ex-vriend Pete Doherty zo veel mogelijk uit te wissen. Het Britse topmodel is op zoek naar een nieuw huis in Londen, zo meldt de Britse krant The Sun.

Naar verluidt bezichtigde het 33-jarige model deze week een aantal kapitale woningen in een chique wijk in Noord-Londen. "Kate heeft veel meegemaakt in haar oude huis", vertelt een insider. "Ze heeft een frisse start nodig." Moss zou op zoek zijn naar een huis met wat meer privacy, aangezien het huis dat ze nu bewoont regelmatig omgeven wordt door paparazzi.

De Britse zette begin deze maand, na enkele heftige ruzies, een punt achter haar turbulente relatie met Doherty. Kate zou haar drugsverslaafde vriend hebben gedumpt omdat hij was vreemdgegaan met een Zuid-Afrikaans model.

Ondertussen lijkt de Babyshambles-zanger zijn leven te willen beteren. De 28-jarige rocker, die al langere tijd met een drugsverslaving kampt, zit momenteel in een afkickkliniek. Ook zou hij een staafje geïmplanteerd krijgen dat de zucht naar heroïne moet doen afnemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen