Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Travolta klaagt vliegveld aan

Shownieuws

John Travolta heeft de eigenaars van een vliegveld aangeklaagd. Hij zegt dat ze gelogen hebben over de staat van de baan, zodat hij hem niet kan gebruiken.

(Novum/AP) - John Travolta heeft de eigenaars van het vliegveld bij zijn huis in Florida aangeklaagd. Hij zegt dat ze gelogen hebben tegen de federale luchtvaartautoriteiten, zodat hij geen gebruik meer kan maken van de start- en landingsbaan. Travolta bezit een Boeing 707.

De Amerikaanse acteur stelt in de aanklacht dat James en Christine Garemore rapporten over de staat van het vliegveld hebben vervalst, zodat er geen grote en zware vliegtuigen meer mogen opstijgen en landen.

James Garemore zegt echter geen kwaad in de zin te hebben. "De startbaan is niet geschikt voor zware toestellen. Ik word nu aangeklaagd terwijl ik alleen maar de veiligheid wil handhaven."

De 'Pulp fiction'-acteur woont in een gemeenschap die is ingericht voor mensen met een eigen vliegtuig. Alle huizen in Jumbolair Aviation Estates bij Ocala hebben een eigen hangar, waarin het vliegtuig kan worden geparkeerd. Alleen inwoners van de Estates maken gebruik van de privéluchthaven.

De 53-jarige Travolta zegt dat hij het vliegveld altijd zonder problemen heeft gebruikt. Toen hij zijn huis ter waarde van 5,8 miljoen euro liet bouwen, zou hem ook zijn verzekerd dat hij gebruik kon maken van de banen.

John Travolta, die bekend werd door zijn rollen in 'Grease' en 'Saturday night fever', woont in Florida met zijn vrouw Kelly Preston. Ze hebben een zoon Jett (14) en een dochter Ella Bleu (7). Voor zijn nieuwe film 'Hairspray', die deze zomer in de Nederlandse bioscoop te zien is, kroop de acteur in de huid van een vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen