Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jannes stoot Geer van nummer 1-positie

Shownieuws

Jannes komt met zijn nieuwe single 'Laat de zon maar schijnen' binnen op 1 in de Single Top 100. André Hazes & Gerard Joling staan nu met 'Blijf bij mij' op 2.

Jannes komt met zijn nieuwe single 'Laat de zon maar schijnen' binnen op de eerste plaats in de Single Top 100. Daarmee stoot de volkszanger André Hazes & Gerard Joling met het duet 'Blijf bij mij' van de hoogste naar de tweede plek in de lijst. Dat blijkt uit gegevens van de GfK Mega Charts, die vandaag zijn vrijgegeven.

Ook zanger Jeroen van der Boom kan een rondedansje maken. Hij scoort voor het eerst in zijn carrière een toptienhit met 'Jij bent zo', waarmee hij nu op zeven staat.

Maar niet alle Nederlandse artiesten doen het deze week goed in de lijst. Zo zakt Di-rect met de single 'Johnny' van twee naar 51. En dat valt nog mee in vergelijking met Sef Thissen feat. Lange Frans. Met het nummer 'Zwaard van Damocles' zakken de operazanger en rapper van negen naar 174 en staan ze dus niet langer in de top 100.

In de Mega Album Top 100 komt BZN binnen op één met 'Adieu BZN - the last show' en staan de Toppers op twee met 'Toppers in Concert 2007'. Michael Bublé, die de lijst de afgelopen weken aanvoerde met zijn album 'Call me irresponsible', staat nu op drie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen