Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sonja Silva is verslaafd aan zingen

Shownieuws

Sonja Silva is sinds haar deelname aan 'Just the two of us' verslaafd aan zingen. Twee weken geleden trad zij voor het eerst op voor een groot publiek.

Sonja Silva is sinds haar deelname aan het tv-programma 'Just the two of us' verslaafd aan zingen. Twee weken geleden trad zij voor het eerst op voor een groot publiek. Zij stond toen voor vijftienduizend man tijdens een feestweek in Rhenen. "Mijn adem stokte toen ik opliep, maar na het eerste liedje ging het supergoed", vertelt ze in haar column op de website vrouw.nl. "Ik snap nu waarom zo veel artiesten die ik geïnterviewd heb mij probeerden uit te leggen dat het verslavend is."

De 30-jarige Sonja, die in de zangshow van tv-zender Tien de derde plaats behaalde met haar zangpartner Syb van der Ploeg, heeft het zangvirus helemaal te pakken. Mogelijk komt er een cd. "Aan het einde van deze maand heb ik een afspraak met iemand van een platenmaatschappij", zegt ze. " Ogen dicht en springen. Ik ga er gewoon voor, zie wel of het lukt. Ik ga er in ieder geval van genieten."

De donkerharige Rotterdamse presenteerde diverse tv-programma's en speelde rollen in series als ONM, De Erfenis en Lotte. Silva zong vier jaar geleden voor het eerst in de musical 'Copacabana', waarin zij een bescheiden rol had naast hoofdrolspeler Danny de Munk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen