Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato brengt eerbetoon aan Clouseau

Shownieuws

Marco Borsato brengt een eerbetoon aan de Belgische popgroep Clouseau, die twintig jaar bestaat. Voor een tribute-cd doet Marco het lied 'Cara Lucia'.

Marco Borsato brengt een eerbetoon aan de Belgische popgroep Clouseau, die dit jaar zijn twintigste verjaardag viert. Voor een speciale tribute-cd brengt Borsato de single 'Cara Lucia' uit. Ook Thé Lau, Helmut Lotti en Bart Peters gaan een nummer uit het oeuvre van Clouseau zingen en uitbrengen. Dat melden verschillende Vlaamse media vandaag.

Met 'Cara Lucia', dat volgende week uitkomt, wordt de aftrap gegeven van de viering van het 20-jarig bestaan van de band van de broers Koen en Kris Wauters. Met hits als 'Daar gaat ze', 'Passie' en 'Laat me nu toch niet alleen' geldt Clouseau als één van de populairste bands uit de Vlaamse popgeschiedenis.

Ter gelegenheid van het jubileum vindt ook de concertreeks Clouseau 20 plaats in het Antwerpse Sportpaleis. Het eerste van de acht concerten is op 30 november. De tribute-cd ligt in september in de winkels en in november wordt nog een verzamelalbum verwacht.

Op 18 augustus staan Clouseau en Borsato voor het eerst samen op een podium op het concertterrein Flanders Expo in Gent voor de eerste editie van het openluchtconcert VTM Live.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen