Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katie en Tom geven feestje voor Beckhams

Shownieuws

Tom Cruise en Katie Holmes en Will en Jada Pinkett Smith geven zondag en groot feest om de Beckhams welkom te heten in LA. Het Britse koppel is net verhuisd.

David en Victoria Beckham maken dit weekeinde kennis met de crème de la crème van Hollywood. Hun vrienden Tom Cruise en Katie Holmes en Will Smith en Jada Pinkett Smith geven zondag en groot feest om het Britse sterrenkoppel welkom te heten in Los Angeles. Het feestje vindt plaats in het Museum of Contemporary Art, meldt de krant New York Post.

Op de uitnodiging staat in gouden letters de tekst: 'Please join Tom Cruise and Katie Holmes and Will Smith and Jada Pinkett Smith in welcoming David and Victoria Beckham to Los Angeles'. Welke sterren er allemaal zijn uitgenodigd, is vooralsnog niet uitgelekt.

David, Victoria en hun drie zoons Brooklyn, Romeo en Cruz wonen sinds kort in L.A., waar David gaat spelen voor voetbalclub Los Angeles Galaxy. Zijn debuut heeft de sterspeler wegens een enkelblessure nog niet kunnen maken. Beckham moet het Amerikaanse voetbal meer allure geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen