Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan laat zich arresteren

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft zich gemeld bij de politie om zich te laten arresteren op verdenking van rijden onder invloed. Volgende maand moet ze voorkomen.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan heeft zich gemeld bij de politie in Beverly Hills om zich officieel te laten arresteren op verdenking van rijden onder invloed. In mei reed de 21-jarige actrice haar cabrio tegen een stoep waarna ze in de berm belandde en de politie cocaïne in het voertuig aantrof.

Omdat ze bij het ongeluk enkele lichte verwondingen opliep, hoefde ze niet mee naar het politiebureau, maar werd ze naar het ziekenhuis gebracht. Niet veel later belandde Lohan in een afkickkliniek in Malibu, waar ze zes weken verbleef voor een drugsverslaving. Sinds een week is ze weer thuis. Wel draagt ze nog een enkelband waarmee haar alcoholgebruik in de gaten wordt gehouden.

Op het politiebureau liet Lohan vingerafdrukken maken en zich fotograferen. Volgens entertainmentwebsite TMZ is ze ongeveer een uur vastgehouden en tegen dertigduizend dollar borg vrijgelaten. Het zou gaan om een routineklus. Doorgaans is iedereen die wordt opgepakt voor rijden onder invloed snel weer op vrije voeten. Op 24 augustus moet Lindsay zich voor de rechter verantwoorden voor het incident.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen