Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk presenteert vierde editie Idols

Shownieuws

Wendy van Dijk gaat de vierde editie van Idols presenteren. Dat meldt RTL 4 vandaag. De blondine wordt bijgestaan door Martijn Krabbé.

Wendy van Dijk gaat de vierde editie van Idols presenteren bij RTL 4. Dat heeft de zender vandaag bekendgemaakt. De blondine wordt bijgestaan door Martijn Krabbé. Van Dijk, die vorig jaar de overstap maakte van SBS naar RTL, presenteerde dit jaar al de zangshow X Factor.

Henkjan Smits stapte eerder dit jaar juist over naar SBS 6, waardoor hij dit najaar voor het eerst niet zal plaatsnemen in de jury van Idols. Wie dat wel gaan doen, is nog niet bekend.

Vanaf vrijdag kan iedereen tussen de 15 en 35 jaar die een carrière als popidool ambieert zich op Idols.nl aanmelden voor de voorrondes van de populaire talentenjacht, waar Jamai, Boris en Rafaëlla hun zangcarrière aan te danken hebben. De winnaar krijgt zoals gebruikelijk een platencontract.

Programmadirecteur Erland Galjaard laat weten blij te zijn dat zijn zender in het nieuwe televisieseizoen met een vernieuwde versie van de succesvolle zaterdagavond show van start gaat.

Idols werd eerder gepresenteerd door Reinout Oerlemans en Tooske Ragas en Chantal Janzen en Martijn Krabbé.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen