Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise start opnames 'Valkyrie' in Berlijn

Shownieuws

Tom Cruise is begonnen met de opnames van 'Valkyrie' in Berlijn. De film moet op 8 augustus 2008 in de bioscoop draaien, zo meldt de Los Angeles Times.

Tom Cruise is begonnen met de opnames van 'Valkyrie' in Berlijn. De film moet op 8 augustus volgend jaar in de bioscoop draaien, zo meldt de Amerikaanse krant Los Angeles Times.

Carice van Houten speelt ook een rol in de historische thriller. Het is de eerste keer dat Carice in een Amerikaanse productie te zien is. De 30-jarige Van Houten, die internationale bekendheid verwierf met het oorlogsdrama 'Zwartboek', is nog niet afgereisd naar Duitsland.

"Carice is nu in Ierland voor de opnamen van 'Dorothy Mills' van de regisseuse Agnès Merlet", vertelt haar manager. "Ze gaat eind juli een dag naar Duitsland voor de film en daarna volgen nog opnamen van augustus tot oktober."

In 'Valkyrie' staat de mislukte aanslag op Adolf Hitler door kolonel Claus von Stauffenberg centraal. Von Stauffenberg wordt gespeeld door Cruise, Van Houten speelt de echtgenote van de kolonel.

Naast Tom Cruise en Carice van Houten spelen ook onder anderen Kenneth Branagh en Eddie Izzard een rol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen