Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sugar Lee Hooper bemachtigt rol in 'I love Dries'

Shownieuws

Sugar Lee Hooper heeft een rol bemachtigd in de nieuwe Nederlandse film 'I love Dries'. De première van de film waarin Roelvink zichzelf speelt, is in februari.

Sugar Lee Hooper heeft een rol bemachtigd in de nieuwe Nederlandse speelfilm 'I love Dries'. Dat heeft filmproducent Six Entertainment vandaag bekendgemaakt. De 59-jarige zangeres gaat een huisvriendin spelen van een stel dat niets liever wil dan een kind van hun idool Dries Roelvink. Het is de eerste keer dat Hooper op het witte doek verschijnt.

In de film wordt Dries, die zichzelf speelt, door het wanhopige echtpaar ontvoerd en meegenomen naar een caravan. Daar blijkt dat het koppel niet uit is op losgeld, maar op het zaad van Dries. Omdat de mannelijke helft van de twee onvruchtbaar is, is een kind van de zanger hun grootste wens.

Het echtpaar, Freek en Teuntje, wordt gespeeld door René en Rikkie de Wit, bekend van het SBS 6-programma De Afvallers. Volgende week maakt Six Entertainment meer rollen bekend. De première van 'I love Dries', die wordt geregisseerd door Tom Six, is eind februari in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen