Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse spuugt naar fans

Shownieuws

Amy Winehouse heeft tijdens een concert gespuugd naar haar publiek. Enkele fans verlieten hierop de show die Amy gaf in Cornwall, zo meldt de Daily Mirror.

Amy Winehouse heeft tijdens een concert gespuugd naar haar publiek. Enkele fans verlieten hierop de show die Amy gaf in het Britse Cornwall, zo meldt de Daily Mirror.

De soulzangeres had het moeilijk op het podium. Zo leek Winehouse, die een hit scoorde met 'Rehab', in tranen te zijn. Ze sloeg zichzelf uit frustratie met haar microfoon op het hoofd, omdat ze de tekst van haar nummers steeds vergat. Het optreden eindigde toen de broodmagere Amy het podium afstormde tijdens het laatste nummer van haar act.

Fans maken zich zorgen om hun idool, die een reputatie heeft een stevige drinker te zijn. Een woordvoerder van de Londense zangeres bagatelliseert het incident. "Amy baalde van zichzelf", vertelt hij. "Ze was wat roestig, omdat ze een tijdje niet op het podium had gestaan en raakte geëmotioneerd toen ze fouten begon te maken tijdens het optreden."

De afgelopen twee weken zegde ze meerdere concerten af, waaronder een optreden op het North Sea Jazz festival in Rotterdam. Haar management gaf 'uitputting' op als reden voor de afzeggingen, maar de 23-jarige Amy werd verschillende keren gefotografeerd terwijl ze aan het drinken was in haar favoriete pub.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen