Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kylie Minogue steelt producer van Madonna'

Shownieuws

Kylie Minogue heeft de favoriete producer van Madonna voor haar neus weggekaapt. Stuart Price nam met Madge het album 'Confessions on a dance floor' op.

Kylie Minogue heeft de favoriete muziekproducer van Madonna voor haar neus weggekaapt. Stuart Price, die met 'Madge' het album 'Confessions on a dance floor' opnam, zou nu aan de slag gaan met de Australische popprinses, zo meldt de Britse krant The Sun.

De 39-jarige zangeres werkt aan een opvolger van haar laatste album 'Body language', dat drie jaar geleden verscheen. Price zou niet de enige zijn die door Kylie is benaderd. Ook producers als Calvin Harris, Groove Armada en Hot Chip zijn naar verluidt gevraagd mee te werken aan het nog op te nemen album van Minogue.

De eerste single van Minogue, 'I should be so lucky', kwam uit in 1987. Later scoorde ze hits als 'Can't get you out of my head' en 'Spinning around'. Ze is, met ruim 17 miljoen euro op de bank, een van de rijkste vrouwen van Australische komaf. Ze moet alleen Nicole Kidman, die 22 miljoen op haar rekening heeft staan, voor laten gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen