Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vlaamse versie musical 'Grease' uitgesteld

Shownieuws

De Vlaamse versie van de musical 'Grease' is uitgesteld. Er is een verschil in artistiek inzicht ontstaan tussen de de producent en het theater.

De Vlaamse versie van de musical 'Grease' is uitgesteld. Aanvankelijk zou de voorstelling, die mede wordt geproduceerd door het Nederlandse V&V Entertainment, op 11 oktober in première gaan in de Stadschouwburg van Antwerpen, maar mogelijk wordt de musical pas begin volgend jaar op de planken gebracht.

Producent Roel Vente laat weten dat de voorstelling is opgeschort wegens een verschil in artistiek inzicht tussen de producenten en het Antwerpse theater. "Grease is ons te dierbaar om dat verschil niet eerst op te lossen voor we verder gaan", zegt hij. Vente wil verder niet op het twistpunt ingaan, maar hoopt dat beide partijen er zo snel mogelijk uitkomen.

De musical 'Grease', met Jim Bakkum en Bettina Holwerda als Danny en Sandy, was in Nederland een groot succes. Toen tijdens de voorstellingen in Antwerpen meer dan twaalfduizend bezoekers op het rock-'n-rollspektakel afkwamen, werd besloten tot een Vlaamse versie van de musical. Al gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data waarop de voorstelling te zien zal zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen