Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courtney geeft Paris Hilton de vinger

Shownieuws

Courtney Love heeft tijdens een optreden haar middelvinger opgestoken naar Paris Hilton, die onmiddelijk in tranen uitbarstte. Het is niet duidelijk waarom.

Courtney Love heeft tijdens een optreden haar middelvinger opgestoken naar Paris Hilton, die naar het optreden van de rockmuzikante was komen kijken in een club in West-Hollywood. Een getuige vertelt aan de Britse krant The Sun dat Paris aan de zijkant van het podium gewoon een beetje stond te dansen toen Love haar middelvinger naar de hotelerfgename opstak. Daarop barstte Paris in huilen uit en ontvluchtte de zaal.

Het is niet duidelijk waarom de 43-jarige weduwe van Nirvana-voorman Kurt Cobain het beledigende gebaar naar Paris maakte. Wel is het voor de 26-jarige blondine de tweede keer in een week dat een bekende vrouw haar dist. Zo liet Victoria Beckham zich ontvallen dat ze nooit ofte nimmer ook maar iets met Paris te maken wil hebben.

Naar verluidt zou Paris, die sinds twee weken weer op vrije voeten is na een verblijf van 23 dagen in de cel, werken aan een nieuw album. Daarvoor zou ze producer Scott Storch hebben ingeschakeld, die bekend is van zijn werk voor Christina Aguilera en Beyoncé. Haar eerste album 'Paris', waaruit vorig jaar het hitje 'Stars are blind' voortkwam, flopte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen