Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling ziet reptielen op hoes Toppers-cd

Shownieuws

Gerard Joling is geschrokken van de foto die gebruikt is voor de hoes van de nieuwe 'Toppers in concert'-cd. Geer vergelijkt het trio op de foto met reptielen.

Gerard Joling is ontzettend geschrokken van de foto op de hoes van de nieuwe 'Toppers in concert'-cd. "De cd ligt al in de winkel en ik had hem nog niet gezien, maar ik ben er zo van geschrokken dat ik er triest van word", vertelt Gerard in de ochtendshow op Radio 538. "We lijken wel een stel reptielen op die hoes."

De 47-jarige zanger stelt aan de platenmaatschappij dat hij teleurgesteld is dat ze hem van tevoren niet hebben betrokken bij de keuze van de foto. "Ik vind het van essentieel belang dat alles op een cd tot in de puntjes geregeld wordt. Niet alleen de opnamen moeten goed klinken maar ook de foto moet goed zijn", legt Joling uit.

Naast de cd met René Froger en Gordon, boekt Gerard als solozanger ook nog steeds grote successen. Zijn duet met André Hazes staat inmiddels al negen weken op de eerste plaats van de Mega Top 100. 'Maak me gek', de vorige single en nummer-1 hit in Nederland, werd deze week gelanceerd in België.

Ook op presentatievlak gaat het Joling voor de wind. Hij tekende vorige week een tweejarig contract met SBS 6. Naast nieuwe reeksen in het najaar van 'So you wanna be a popstar' en 'Sterren dansen op het ijs', gaat Joling begin volgend jaar ook een nieuw tv-programma presenteren voor de zender. "Het wordt een programma met veel show, echt heel bijzonder", vertelt Joling in de radioshow. "Ik heb nog geen flauw idee of ik het samen met iemand ga doen of alleen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen