Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verloofde Charlie Sheen is in de wolken

Shownieuws

Brooke Mueller loopt met haar hoofd in de wolken sinds Charlie Sheen haar ten huwelijk vroeg. "We zijn net verloofd en we nemen de tijd om ervan te genieten."

Brooke Mueller loopt met haar hoofd in de wolken sinds Charlie Sheen haar ten huwelijk vroeg. "We zijn net verloofd en we nemen lekker de tijd om ervan te genieten", vertelt de 29-jarige blondine in het Amerikaanse tijdschrift People.

Vorige maand vroeg de acteur zijn vriendin op een strand in Costa Rica ten huwelijk. Ze kreeg een verlovingsring van ruim 350 duizend euro om haar vinger geschoven. "Ik heb de hele avond met een grote glimlach rondgelopen", vertelt de vastgoedhandelaar. "Ik kon ook niet stoppen met staren naar mijn prachtige ring."

Mueller leerde de 41-jarige acteur vorig jaar kennen op een feestje en de vonk sloeg meteen over. "Hij maakt me aan het lachen en hij is zo charmant", vertelt ze. Ze voelt zich heel anders nu ze verloofd is. "Ondanks dat er niets is veranderd tussen ons, voel ik me toch heel anders", zegt ze. "Ik voel me nu meer deel van de familie."

Sheen leeft sinds maart 2005 gescheiden van zijn vrouw Denise Richards, met wie hij twee dochtertjes heeft. Brooke heeft een goede band met Sam (3) en Lola (2). "Ik ben gek op de meisjes en ik zie ze vaak", vertelt ze. Ook met ex-vrouw Denise kan Brooke goed opschieten.

Wanneer het stel in het huwelijksbootje stapt, is nog niet bekend. "Ik weet zeker dat ik een grote bruiloft wil, maar verder hebben we nog niets gepland", onthult de aanstaande bruid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen