Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huwelijksreis Eva Longoria 'zó romantisch'

Shownieuws

Eva Longoria en Tony Parker hebben genoten van hun huwelijksreis. "Het was zo romantisch, we waren dagenlang helemaal alleen", vertelt de Desperate Housewives-ster in het Amerikaanse tijdschrift People. "We zagen alleen mensen als roomservice langskwam."

De 32-jarige Longoria, die zich maandag weer op de set van Desperate Housewives moest melden, en haar man proberen zoveel mogelijk tijd samen door te brengen. De 25-jarige basketballer vergezelt zijn kersverse echtgenote op de set, nu het seizoen voor hem voorbij is.

Tony moet nog wennen aan één aspect van het getrouwde leven: het dragen van een ring. "Ik draag nooit ringen, behalve dan de kampioensring van mijn team", bekent hij. De speler van San Antonio Spurs is bang dat hij zijn ring verliest. "Mijn teammaatjes hebben me verteld dat zij hun trouwringen al vijf of zes keer zijn verloren", vertelt hij. "Ik ben van plan die van mij maar één of twee keer kwijt te raken."

Dat hij met een Hollywood-ster is getrouwd, vergt ook wat aanpassing. "Het is allemaal voor Eva, niet voor mij", zegt hij. "Ik houd slechts haar hand vast terwijl iedereen foto's neemt."

Eva Longoria en de in Frankrijk geboren Tony Parker trouwden anderhalve week geleden in Parijs. Het is het tweede huwelijk voor de donkerharige actrice. Eerder was ze vier jaar getrouwd met acteur Tyler Christopher. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen