Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniel Baldwin maakt videodagboek van afkickpoging

Shownieuws

Daniel Baldwin heeft een videodagboek bijgehouden tijdens zijn behandeling in een afkickkliniek. De acteur kampt met een cocaïneverslaving.

(Novum/AP) - Daniel Baldwin heeft een videodagboek bijgehouden tijdens zijn behandeling in een afkickkliniek. De 46-jarige acteur kampt met een cocaïneverslaving en stond toe dat een nieuwsprogramma hem op de voet volgde tijdens het afkicken.

Baldwin kende moeilijke momenten tijdens de opnamen. "Ik vind het moeilijk om te praten over mijn tekortkomingen", zegt hij. "Ondanks dat ik redelijk intelligent ben en ik geboft heb in het leven, kan ik niet clean blijven."

Vorig jaar werd de acteur door de politie met cocaïne in een hotel aangetroffen. Hij werd niet vervolgd.

"Ik ben grondig te werk gegaan tijdens mijn behandeling", vertelt hij. "Ik sta machteloos tegenover cocaïne, daar is geen twijfel over mogelijk."

Baldwin werd al negen keer opgenomen in een ontwenningskliniek. Hij heeft geaccepteerd dat zijn verslaving altijd een rol zal spelen in zijn leven. "Ik word nooit beter. Ik zal altijd herstellende zijn en ik bid dat ik van die rommel af kan blijven."

Daniel Baldwin is de broer van acteurs William, Stephen en Alec. Hij speelde rolletjes in televisieseries als NYPD Blue en Touched by an Angel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen