Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kooi-bewoners mishandelen Lieke

Shownieuws

Op internet is een filmpje te zien waarin Gouden Kooi-bewoonster Lieke door haar medebewoners wordt aangevallen. De beelden zijn niet op tv uitgezonden.

Op internet is een filmpje opgedoken waarin Gouden Kooi-bewoonster Lieke door een groepje andere deelnemers wordt aangevallen. De beelden zijn niet uitgezonden in het Tien-programma.

Te zien is hoe Natasia, Nadia en Amanda op Lieke aflopen om haar de kleren van het lijf te rukken. Huub, die Lieke probeert te beschermen, wordt tegengehouden door Jaap, Brian en Dennis. Lieke wordt uitgekleed en wordt door de drie dames door een kamer gesleurd. Huub weet zich uit de houdgreep van Jaap los te maken en stuift op de vrouwen af. Hij valt Natasia aan, die hem daarop in zijn gezicht slaat.

Op een ander filmpje is te zien dat Jaap een brief van Tien voorleest, waarin de bewoners op het incident worden aangesproken. "Jullie gedrag is misselijkmakend en het gaat alle grenzen te buiten", meldt Tien in de brief. Van de borg van tienduizend euro, die Natasia, Nadia, Amanda, Jaap, Dennis en Brian betaalden voor hun intrek in de villa, wordt na het jongste incident bij vertrek duizend euro ingehouden. Als één van de zes de prijs wint, wordt honderdduizend euro ingehouden op de jackpot van een miljoen euro.

Bovendien zijn de regels wat betreft fysiek geweld aangescherpt, zo meldt een woordvoerder van Tien. Als de aspirant-miljonairs elkaar weer te lijf gaan, volgt geen boete of sanctie, maar wordt de dader meteen uit de villa gezet. Volgens de woordvoerder heeft Lieke geen aangifte gedaan bij de politie en is ze dat ook niet van plan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen