Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B wil trouwen met nieuwe vlam

Shownieuws

Mel B wil trouwen met Stephen Belafonte. Er bloeide iets moois op tussen de Spice Girl en de Hollywoodproducer, nadat Mel werd gedumpt door Eddie Murphy.

Mel B wil trouwen met haar nieuwe vlam Stephen Belafonte. Tussen de Spice Girl en de Hollywoodproducer bloeide iets moois op nadat Mel werd gedumpt door Eddie Murphy. "Stephen is een godsgeschenk", vertelt ze in de Britse krant The Sun. "Hij is de liefde van mijn leven en ik ga met hem trouwen."

Stephen ving de 32-jarige Mel B op toen ze door de Hollywoodster in de steek werd gelaten, terwijl ze zwanger van hem was. "Eddie heeft geen contact meer met me gezocht sinds de bevalling", zegt ze. De Britse zangeres beviel drie maanden geleden van dochter Angel Iris. Murphy ontkende aanvankelijk de vader te zijn. Een vaderschapstest wees uit dat hij dat wel was. Mel B heeft ook nog een 8-jarige dochter met haar Nederlandse ex-man Jimmy Gulzar.

Scary Spice noemt Stephen, die onder meer 'Thank you for smoking' produceerde, haar 'rots in de branding'. Belafonte heeft Eddie Murphy uit de gedachten van Mel weten te bannen. "En hij is ook nog eens veel groter geschapen dan Eddie", kirt ze.

Vorige maand werd bekend dat de Spice Girls weer bij elkaar komen voor een wereldtournee. De Return of the Spice Girls Tour begint op 7 december in Los Angeles en doet elf steden aan, waaronder New York, Londen, Madrid, Beijing, Sydney en Kaapstad. Tegelijk met de tournee komt het album 'Spice up your life: greatest hits' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen