Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meidengroep Djumbo krijgt realitysoap

Shownieuws

Meidengroep Djumbo krijgt een realitysoap. De camera's volgen Lindsy, Lotte en Svenja onder meer bij voorbereidingen van optredens en bij opnames van een clip.

Djumbo krijgt een realitysoap. De camera's volgen Lindsy, Lotte en Svenja onder meer bij de voorbereidingen op optredens en bij de opnames van een videoclip. De meidengroep, die hits scoorde met nummers als 'Eyahe' en 'Boya boya bay', is vanaf 9 september elke zondag te zien bij Tros Z@ppelin op Nederland 3.

De meiden zijn enthousiast over de tv-serie. "Wij kunnen niet wachten om de fans te laten zien hoe het leven van Djumbo er achter de schermen uit ziet, hoe hard we werken, hoe we elkaar steunen, maar vooral hoeveel lol en plezier we met elkaar hebben onderweg", laten ze weten. "Via deze soap willen we iedereen laten zien hoe echt Djumbo is."

Het trio, dat in 2004 werd opgericht voor een marketingactie van Jumbo Supermarkten, komt vrijdag met een nieuw zomers nummer. De single, die 'Boy I like ya' heet, bevat als extraatje een karaoke- en een jumpversie. In oktober verschijnt een nieuw album van de dames.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen