Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson tekent bij voor show Hans Klok

Shownieuws

Pamela Anderson heeft tot kerst bijgetekend voor de show van Hans Klok. "Ik kan Hans niet verlaten", zegt de seksbom, die eerder maar tot augustus zou blijven.

Pamela Anderson heeft tot december bijgetekend voor de show van illusionist Hans Klok in Las Vegas. "Ik kan Hans niet verlaten", schrijft de 40-jarige seksbom op haar website. "En mijn kinderen willen dat ik de tofste baan ter wereld houd. Ik wil niets anders doen dan dit." Eerder twijfelde Anderson of ze na afloop van haar eerste contract in augustus aan de show zou blijven meewerken.

De afgelopen week ontstond wat commotie rond het vermeende succes van de show 'The beauty of magic' van Klok. Volgens het AD wilde het met de kaartverkoop niet vlotten. Per voorstelling zou daardoor slechts een derde van de zaal in het Planet Hollywood Resort & Casino zijn gevuld met betalende gasten. De rest van de bezoekers kreeg hun toegangsbewijs gratis.

Anderson zegt op haar site dat het juist fantastisch gaat met de voorstelling. "Het is een geweldig succes. Hans is een superster." Ook laat ze weten te werken aan nieuwe acts, die 'moordend goed' zijn.

Mogelijk heeft de jubelzang van de voormalige Baywatch-babe te maken met haar salaris. Naar verluidt kreeg ze voor de eerste drie maanden van de show een miljoen euro bijgeschreven op haar bankboekje. Wellicht ontvangt ze dat bedrag nu opnieuw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen