Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix doodmoe na eerste Vierdaagsedag

Shownieuws

Johan Vlemmix heeft vandaag de eerste dag gelopen van de Vierdaagse. "Ik zit er helemaal doorheen en mijn voeten zijn kapot, maar ik zet door", vertelt hij.

Johan Vlemmix heeft vandaag de eerste dag gelopen van de Nijmeegse Vierdaagse. "Ik zit er helemaal doorheen en mijn voeten zijn kapot, maar ik zet door", verzekert de zanger. Vlemmix loopt de wandelmars samen met zanger Wesley.

De Brabander liep tegen enkele problemen aan op de eerste dag van het evenement. "Ik heb geen slaapplaats weten te regelen, dus ik moest vroeg vertrekken uit Eindhoven zodat ik om 04.00 uur aan de start kon staan", zegt hij.

Johan moest na de finish ook weer terug in de auto en dat is hem vies tegengevallen. "Ik ben zo moe, dat ik bijna de vangrail inreed." De carnavalsliefhebber kwam om 16.30 uur binnen. Hij heeft wel een verklaring voor zijn eindtijd, die zeker niet slecht is. "We zijn veel op de foto gegaan en we hebben handtekeningen uitgedeeld."

Ook tijdens de tocht stuitte hij op wat ongemakken. "Ik had gehoord dat je liters water moest drinken tijdens loop. Ik drink nooit zo veel, dus ik moest wel 32 keer naar de wc."

De entertainer zag af van zijn plan om in een berenpak de Vierdaagse te lopen. "En dat is maar goed ook, want dat had ik niet overleefd", bekent hij. In plaats daarvan draagt de 48-jarige Eindhovenaar een shirt van de Ronnie Tober-foundation. De stichting helpt mensen met een verstandelijke handicap uit hun isolement te halen. Ronnie Tober loopt dit jaar zelf ook weer mee in de Vierdaagse.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen