Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton broedt op tweede album

Shownieuws

Paris Hilton werkt aan een nieuw album. De hotelerfgename is vastbesloten om het te maken in de muziekindustrie.

Paris Hilton werkt aan een nieuw album. De steenrijke hotelerfgename is vastbesloten om het te gaan maken in de muziekindustrie, meldt de Amerikaanse entertainmentsite E! Online.

De blondine heeft contact gezocht met topproducent Scott Storch, die ook haar eerste album produceerde. "We werken al aan mijn nieuwe album", onthult Hilton. Storch schreef hits voor sterren als Beyoncé Knowles, Christina Aguilera en 50 Cent.

Het lijkt erop dat de Simple Life-ster haar zangcarrière serieus neemt. "Ze neemt meerdere keren per week zanglessen", vertelt een insider. "Van al haar projecten betekent muziek het meest voor haar."

Het debuutalbum van de 26-jarige Hilton, dat simpelweg 'Paris' heet, verscheen vorig jaar. De cd werd door recensenten slecht ontvangen. Toch scoorde Paris, die onlangs een gevangenisstraf van ruim drie weken uitzat voor het rijden zonder geldig rijbewijs, een hit met de single 'Stars are blind'. Ook in Nederland werd dit een bescheiden hit. Hilton bereikte een twaalfde plaats in de Nederlandse Top 40.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen