Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christa: veel afgunst bij Holland's Next Topmodel

Shownieuws

De sfeer tijdens Holland's Next Topmodel was om te snijden. Dat vertelt Christa Verboom, die het eind mei in de finale af moest leggen tegen Kim Feenstra.

De sfeer bij het programma Holland's Next Topmodel was om te snijden. Dat vertelt Christa Verboom in het tijdschrift Celebrity. De 20-jarige blondine moest het eind mei in de finale van het tweede seizoen van de show afleggen tegen Kim Feenstra.

Volgens Christa leek de sfeer op televisie beter dan die in werkelijkheid was. "In het begin was het wel gezellig, maar later werd het echt ieder voor zich en veranderde de sfeer. Onder de meiden was er veel afgunst. Wat mij opviel is dat sommige meiden een heel ander persoon werden zodra de camera's draaiden."

Christa probeerde zoveel mogelijk zichzelf te blijven, zegt ze. "Ik snap best dat het in je voordeel kan werken, omdat de kijkers thuis zo het idee krijgen dat je heel actief bent. Maar dat geforceerde is niets voor mij. Als ik toevallig een boek aan het lezen was en ze begonnen te filmen, bleef ik gewoon mijn boek lezen."

Hoewel ze niet won, heeft het programma Christa heel wat opgeleverd. "Ik heb nu veel meer werk dan voor de wedstrijd", vertelt de Apeldoornse, die sinds kort staat ingeschreven bij het gerenommeerde modellenbureau Max Models. "Ik ben als mens ook veel sterker geworden. Kan beter tegen kritiek en weet hoe ik ermee om moet gaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen