Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Show van Victoria Beckham oogst felle kritiek

Shownieuws

De televisieshow 'Victoria Beckham: coming to America' is slecht ontvangen in de Verenigde Staten. De één uur durende documentaire waarin te zien is hoe de Spice Girl zich voorbereidt op haar verhuizing naar Amerika werd maandag uitgezonden bij NBC. Verschillende Amerikaanse kranten kwamen met negatieve recensies.

De New York Post gaf de show nul sterren in zijn televisierecensie. De Britse voetbalvrouw wordt beschreven als 'een meedogenloos zelfpromotend' persoon. "De show is een orgie van zelfingenomenheid", schrijft de krant. "Je mond valt open van de brutaliteit van deze mensen die lijken te denken dat wij stom zijn. In hun zwaar overdreven rococovilla die recht uit een nachtmerrie lijkt te komen."

The New York Times is iets positiever over Posh Spice. "Ze lijkt best aardig te zijn en wel wat gevoel voor humor te hebben." Maar dat levert volgens de krant niet automatisch boeiende televisie op. "Het is niet genoeg om mensen een uur lang te boeien tijdens het zoeken naar een huis, zonnebaden en aanvragen van een rijbewijs."

Victoria, haar man David en hun drie zoontjes zijn deze week naar Los Angeles verhuisd. Becks heeft een vijfjarig contract getekend bij de voetbalclub Los Angeles Galaxy. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen