Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Parkpop voor het eerst vijf dagen lang

Shownieuws

Het Haagse popfestival Parkpop duurt dit jaar vijf dagen in plaats van die ene traditionele laatste zondag van juni. Al vanaf woensdag zijn er activiteiten.

Het Haagse popfestival Parkpop duurt dit jaar voor het eerst vijf dagen in plaats van die ene traditionele laatste zondag van juni. Al vanaf komende woensdag is Den Haag het middelpunt van diverse activiteiten. 's Zondags is dan de grote afsluiter in het Zuiderpark met optredens van Kim Wilde, Stevie Ann, Maria Mena en het voltallige Metropole Orkest.

In de dagen voorafgaand aan zondag is onder meer een wedstrijd gepland voor aanstormend urban talent, van wie de winnaar een plek krijgt op het podium. Verder leidt programmamaker Jan Douwe Kroeske een discussie met een panel waarin onder anderen Ellen ten Damme en Lange Frans zitting nemen. Aansluitend geeft Ten Damme een optreden op de Grote Markt, waar verder de Heideroosjes en Balladeer op het podium staan.

's Zaterdags is de eerste editie van Kinder Parkpop. Dan zijn er optredens van Chipz, Jim, Kus en EliZe en maakt Ome Willem zijn opwachting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen