Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guus Meeuwis heeft 'waanzinnig genoten' van shows

Shownieuws

Guus Meeuwis heeft waanzinnig genoten van de drie concerten die hij het afgelopen weekeinde gaf in het Philips Stadion in Eindhoven. "Woorden schieten tekort."

Guus Meeuwis heeft 'waanzinnig genoten' van de drie concerten die hij het afgelopen weekeinde gaf in het Philips Stadion in Eindhoven. "Woorden schieten tekort. Ik heb genoten", schrijft de 35-jarige zanger op zijn website over de show 'Groots met een zachte g'.

De concerten opende Meeuwis steeds met de hit 'Tranen gelachen', maar ook andere Meeuwis-klassiekers passeerden de revue, net als zijn nieuwe single 'Proosten'. Ook waren er gastoptredens van VOF de Kunst, Acda & De Munnik en Peter Koelewijn. In totaal kwamen 105 duizend mensen op de concerten af.

Ook vorig jaar stond Guus Meeuwis al eens in het Philips Stadion. Tijdens het laatste concert van afgelopen zondag riep hij 'tot volgend jaar'. Maar voor er plannen worden gemaakt voor een nieuwe concertreeks, stort de zanger zich op een nieuw album. Dat moet in september worden uitgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen