Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Clooney had romance met single moeder

Shownieuws

George Clooney had 4 maanden een romance met een alleenstaande Britse moeder, Sarah Talley, die zegt dat hij superromantisch is.

Hollywoodster George Clooney had vier maanden een romance met een alleenstaande moeder. Dat vertelt de 33-jarige Sarah Talley, die de gelukkige was, aan de Britse krant The Mirror. De twee leerden elkaar vorig jaar kennen in een club in Las Vegas, waar Talley danseres was en Clooney opnamen had voor zijn nieuwste film 'Ocean's thirteen'.

Volgens de roodharige Sarah was George superromantisch. Hij maakte haar het hof met kleine gebaren, zoals vroeg opstaan om ontbijt te maken en lekker veel knuffelen en kroelen als ze samen een filmpje keken. Ook was de superster geenszins uit op seks, zegt ze. De eerste twee nachten dat ze samen waren, ondernam hij geen enkele poging haar het bed in te krijgen.

Toen het er twee weken later wel van kwam, bleek dat het wachten waard. "Hij maakte me dat ik me op en top vrouw voelde. Hij zei dat ik prachtig was en kuste me zo dat het overal tintelde. Het was alles waar ik op hoopte en meer." Volgens de danseres had George dan ook een goddelijk lijf, met mooie benen en perfecte mannenvoeten.

Onder de indruk van de sterrenstatus van Clooney is Sarah niet geweest, zegt ze tegen de krant. "Hij was zulk gemakkelijk gezelschap dat ik helemaal niet zenuwachtig was. Ik was juist heel ontspannen. Hij heeft me ook nooit behandeld als zomaar een danseresje."

Toch was de romance maar van tijdelijke aard. Hoewel ze elkaar een aantal keer hebben opgezocht en er veel contact over de telefoon plaatsvond, bloedde de chemie uiteindelijk dood. "Ik ben een hardwerkende, alleenstaande moeder", verklaart Talley. "Ik probeer ondertussen ook het huishouden te doen en te koken. Mijn leven is zo anders dan dat van George."

Een woordvoerder van de 46-jarige Clooney wilde volgens The Mirror niet op het verhaal van Sarah reageren. "Wij praten niet over het privéleven van meneer Clooney", luidde het enige commentaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen