Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton-cakejes met nagelvijl in omloop

Shownieuws

Een bakker in Los Angeles heeft speciale Paris Hilton-cakejes ontworpen. De creatie bevat kaneel en gember en heeft een kartonnen nagelvijl in het midden.

(Novum/AP) - Een bakker in Los Angeles heeft speciale Paris Hilton-cakejes ontworpen. De creatie bevat kaneel en gember en heeft een kartonnen nagelvijl in het midden. "Mocht het gebakje ooit bij Paris terechtkomen, dan kan ze er haar nagels mee vijlen of zelfs uit de gevangenis breken", vertelt de trotse bakker Maury Rubin.

De zoetekauw heeft met zijn bedenksel een succesformule in handen. Hij verkoopt vijftig tot 75 cakejes per dag en wordt de hele week al bezocht door media uit Canada, Italië en Duitsland. Het bedenken van het gebakje was volgens de bedenker simpel. "We moesten iets doen om te vieren dat Paris in de gevangenis zit."

De 26-jarige Hilton is veroordeeld tot 45 dagen cel voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Dat was ingetrokken wegens rijden onder invloed. Verwacht wordt dat ze na 23 dagen al vrijkomt wegens goed gedrag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen