Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Usher zag af van huwelijk voor moeder'

Shownieuws

Usher trad zaterdag niet in het huwelijk om zijn relatie met zijn moeder te sparen. Gisteren nam hij een vliegtuig naar Atlanta om zijn moeder op te zoeken.

Usher trad zaterdag niet in het huwelijk om zijn relatie met zijn moeder te sparen. Gisteren nam de r&b-zanger een vliegtuig naar Atlanta om zijn moeder Jonetta Patton op te zoeken, zo meldt de Amerikaanse krant New York Daily News maandag. Usher zou vrede willen sluiten met zijn moeder.

Moeder en zoon spreken elkaar al een jaar nauwelijks, sinds Usher een relatie kreeg met zijn zwangere verloofde Tameka Foster. Bekend is dat Foster en Patton elkaar niet liggen. Kort voor Moederdag ontsloeg de 28-jarige Usher zijn moeder, die jarenlang zijn manager was geweest.

Aanvankelijk zou de 37-jarige Foster niet hebben gewild dat haar schoonmoeder de huwelijksceremonie in de Hamptons zou bijwonen. Toen Patton vorige week alsnog werd uitgenodigd, had zij al besloten niet naar New York af te reizen. Usher zou volgens insiders constante twijfels hebben gehad over de afwezigheid van zijn moeder.

Zaterdag hakte de artiest de knoop door en besloot niet zonder zijn moeder het ja-woord te geven. Foster, die al drie kinderen heeft uit een vorig huwelijk, zou woedend zijn geweest. "Ze liep woest rond en vloekte", vertelt een anonieme bron.

Of het huwelijk nu helemaal van de baan is, is vooralsnog onduidelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen