Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Apprentice komt met sterrenversie

Shownieuws

Sterren kunnen meedoen aan een speciale editie van The Apprentice. Ze strijden daarin niet om een baan bij Donald Trump, maar om een donatie aan een goed doel.

(Novum/AP) - Amerikaanse sterren worden door NBC uitgenodigd mee te doen aan een speciale editie van The Apprentice. In dit programma, dat in het najaar moet worden uitgezonden, strijden de sterren niet om een baan bij het zakenimperium van Donald Trump, maar om een grote donatie aan een zelfgekozen goed doel.

Trump deelde eind mei mee dat hij zou stoppen met de show, waarmee hij in 2004 was begonnen. Hij kondigde toen wel aan met een nieuw concept te zullen komen. Het is onbekend of hij daarmee op de sterrenversie van The Apprentice duidde.

De enige ster van wie tot nu toe bekend is dat ze is benaderd is talkshowpresentatrice Rosie O'Donnell. Maar zij heeft via haar woordvoerder laten weten dat ze niet geïnteresseerd is. "Dat gaat niet gebeuren. Niet in dit leven en niet daarna."

De presentatrice en Trump gooiden begin dit jaar met modder naar elkaar nadat O'Donnell de miljardair had bekritiseerde vanwege zijn optreden in een schandaal rond Miss USA Tara Conner. De mede-eigenaar van de missverkiezingen besloot dat de jonge schone, die in opspraak was geraakt vanwege haar feestgedrag, haar kroontje mocht houden. Trump noemde O'Donnell vervolgens een 'loser' en een 'vet varken'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen