Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scissor Sister Jake Shears verloofd met vriend

Shownieuws

De zanger van de Scissor Sisters, Jake Shears, heeft zich verloofd met zijn vriend Chris. De spectaculaire ceremonie moet volgend jaar plaatsvinden in New York.

Scissor Sister Jake Shears verloofd met vriend

De voorman van de Scissor Sisters, Jake Shears, heeft zich verloofd met zijn vriend Chris. De spectaculaire huwelijksceremonie tussen de twee moet in de lente van volgend jaar plaatsvinden in New York, onder het toeziend oog van sterren als Kylie Minogue en Geri Halliwell. Dat meldden verschillende Amerikaanse media.

Shears heeft laten weten dat zijn bruiloft vooral kleurrijk moet zijn. Zo wil hij narcissen en tulpen in elke mogelijk kleur, een gestreept pak, witte duiven en veel confetti.

Of de vriend van de flamboyante zanger net zo uitgesproken is, is nog maar de vraag. Vooralsnog schuwt hij de publiciteit door zich nooit met Shears te laten fotograferen en zijn achternaam angstvallig verborgen te houden voor de media. Wel is over hem bekend dat hij een kunstopleiding volgt aan de prestigieuze Amerikaanse Yale universiteit.

Shears zou zijn bandleden van de Scissor Sisters hebben gevraagd een speciaal nummer te schrijven voor zijn huwelijk met Chris, met wie hij al geruime tijd samen is.

De Scissor Sisters braken in 2004 door met hun gelijknamige album, dat in Groot-Brittannië het best verkochte album van dat jaar was. In Nederland is de groep bekend van nummers als 'Comfortably numb' en 'Take your mama', maar toch vooral van de hit 'I don't feel like dancing'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen